VRIEND worden

Komt u regelmatig in ons Filmhuis dan kan het zeer interessant zijn om ‘vriend’ te worden. U ontvangt dan tegen betaling van 15 Euro onze Vriendenpas. Deze pas zorgt ervoor dat u:

1.     Een uitnodiging ontvangt voor onze gratis vrienden voorstelling aan het begin van het seizoen.

2.     Maandelijks het programma van ons Filmhuis ontvangt op uw huisadres.

3.     20 % korting krijgt bij de betaling van uw filmtickets. U betaalt 6 Euro i.p.v. van € 7,50

4.     Een korting krijgt van 5 Euro op de 2e pas die wordt aangevraagd op uw huisadres.

De pas aanvragen gaat zeer eenvoudig, vul hieronder uw contactgegevens en de aanvullende informatie in en uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U ontvangt dan van ons een bericht als de pas klaar ligt in ons Filmhuis. Het is handig dit bericht mee te nemen bij het afhalen. De vriendenpas kunt u na (Pin) betaling direct gaan gebruiken.

Het is belangrijk voor u om te weten, dat u met de pin-betaling, ons ook machtigt voor de automatische incasso van de jaarlijkse bijdrage voor verlenging. Deze bijdrage is voor de eerste pas wederom 15 Euro en voor de 2e pas weer 10 Euro. Deze jaarlijkse automatische incasso vindt altijd in augustus plaats, vlak voor het begin van het nieuwe seizoen.

Mocht u pas halverwege het seizoen (na 1 januari) besluiten tot aanschaf van de vriendenpas, dan betaalt u de eerste keer maar de helft van de jaarbijdrage.

Voor vragen over en het opzeggen van de vriendenpas kunt u altijd bij ons in het Filmhuis terecht en het liefst per mail naar: vriendenpas@filmhuispurmerend.nl.

Het gebruik:

Op uw pas staat een code (uitgeschreven en QR- of barcode). Deze code voert u in bij het online bestellen van kaartjes. Vervolgens zal het reserveringssysteem weten dat u recht heeft op € 1,50 korting. Hetzelfde geldt bij onze ticketzuil bij een directe aankoop. Het scannen van de vriendenpas zal zorgen voor een korting van €1,50.

Aanvragen van de filmpas doet u door het invullen van het onderstaande formulier:

 


Als u uw vriendenpas bent verloren dan kunt u via de mail een nieuwe pas aanvragen. De kosten voor het maken van een nieuwe pas bedragen € 2.


Als u verhuisd bent, een ander e-mailadres of een ander banknummer hebt, wilt u dit dan aan ons doorgeven via een mail aan Filmhuis dan passen wij uw gegevens aan in onze vriendenadministratie.