Films met inleiding

Filmhuis Purmerend toont regelmatig films met iets extra's erbij.

Dat kan zijn een inleiding voorafgaand aan de film. Maar het kan ook iets anders zijn, zoals een wijnproeverij, of een maaltijd in de sfeer van de vertoonde film. Wilt u op de hoogte blijven van deze extra's, geef u dan op voor onze speciale NIEUWSBRIEF SPECIALS. Deze verschijnt naast onze reguliere tweewekelijkse NIEUWSBRIEF op het moment waarop we iets te melden hebben.

We draaien de documentaire WAD, OVERLEVEN OP DE GRENS VAN WATER EN LAND 3 keer. Bij de voorstellingen op 4 december is er een inleiding bij de film door Arnout de Vries, medewerker van Zeehondencentrum Pieterburen onder de titel VAN WILDE HOND TOT ZEEHOND. Voormalig wildbeheerder in Afrika; Arnout de Vries, neemt u mee in de Nederlandse wildernis. Maar is het wel zo wild? En wat doet het Zeehondencentrum in de aftiteling van een natuurfilm? Als strandingscoördinator kan hij die vragen voor u beantwoorden!
De aanvang van de inleiding is 13:00 uur en 20:00 uur. De voorstellingen zelf beginnen om 13:30 en 20:30 uur. (Er is dus geen inleiding op 30 november.)
Had u al gereserveerd voor de voorstelling van vrijdag 30 november, en wilt u de inleiding niet missen? Wilt u dan na het reserveren voor de dinsdagmiddag of -avond uw reservering voor de vrijdag annuleren? Dan kan op uw plek iemand anders die avond de documentaire wel bekijken.

Bekijk hieronder de films met een inleiding:

Bezig met laden