Acount aanmaken

Om te reserveren moet u eerst een account aan maken. Klik hier.

Of:

Klik op inloggen.

Vul uw gegevens in.

U ontvangt een bevestigingsmail.

Mocht u de bevestigingsmail niet ontvangen, controleer dan uw map met ongewenste e-mail.

Als u een typefout hebt gemaakt in uw e-mail adres kunt u een mail sturen naar info@filmhuispurmerend.nl en vervolgens zullen wij dat zo snel mogelijk corrigeren.

Het e-mail adres is uniek. U kunt per e-mail adres maar 1 account aanmaken!