Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Annuleren

Om te annuleren moet u eerst inloggen (klik hier)

Ga naar uw account. Daar vindt u een overzicht met uw reserveringen.

Hier kunt u ook uw reservering annuleren.

Het is overigens niet mogelijk om op deze manier al met iDeal betaalde reserveringen te annuleren. Als u al betaald had, en toch niet op dat moment naar ons Filmhuis kunt komen, stuur dan een mail naar info@filmhuispurmerend.nl, dan kijken we hoe we het kunnen oplossen.