Reserveren

Voor ons is het belangrijk te weten hoeveel bezoekers er ongeveer komen bij een voorstelling.
Wanneer er veel bezoekers komen, moet de tribune uitgezet worden: daar zijn meer vrijwillige medewerkers voor nodig.

Het kaartverkoopsysteem is primair ingericht op de aankoop van de filmtickets, maar natuurlijk blijft reserveren ook mogelijk. Aan het eind van het aankoopproces krijgt u de vraag of u wilt betalen met iDeal of aan de kassa in het Filmhuis (als vanouds).

Het kopen (onze voorkeur) en reserveren gaat als volgt:

> Zonder korting, u kiest het aantal kaartjes en gaat naar het vervolgscherm om daar per iDEAL te betalen of te kiezen voor betalen aan de kassa.

> Met korting:

1.      U vult de code in van uw kaart. Als u meer codes heeft omdat u meer kaartjes wilt kopen met korting vult u deze ook in.

2.      U kiest het aantal kaartjes dat u wilt kopen. Dit kunnen er nooit meer zijn dan de unieke codes die u heeft ingevuld.

3.      U betaalt met iDEAL of kiest voor reserveren door te gaan voor ‘betalen aan de kassa’.

In alle gevallen krijgt u van ons een reserverings- of aankoopbewijs. Dit neemt u mee naar het Filmhuis (telefoon of print)

Met het reserveringsbewijs gaat u naar onze ticketzuil en kunt u de reservering ophalen in het systeem en betalen met iDeal. Onze medewerker zal u daar ten alle tijden bij helpen.

Als u thuis alles al hebt geregeld en dus ook hebt betaald kunt u meteen doorlopen naar de andere medewerker bij de ingang van de zaal. Na controle van uw kaart kunt u plaats nemen in de zaal.
U hoeft dan dus ook niet meer langs de ticketzuil.