Reserveren

Voor ons is het belangrijk te weten hoeveel bezoekers er ongeveer komen bij een voorstelling.

Wanneer er veel bezoekers komen, moet de tribune uitgezet worden: daar zijn meer vrijwilligers voor nodig.

Reserveren is alleen mogelijk via de website, het gaat op de volgende manier:

• Klik op de film die u wilt zien.
  • Klik op de gewenste tijd.
  • Beantwoord de Corona-vragen.
  • Kies het ticket dat u wilt aanschaffen. U kunt hierbij kiezen voor 'Wij komen NIET uit één huishouden.
    [Aan de zaal kan uw vriendenpas gecontroleerd worden.]
  • U kunt nu kiezen uit 'Kopen zonder inloggen' of 'Inloggen op uw account'.
     Als u kiest voor 'Kopen zonder inloggen' dan kunt u de verder procedure hieronder volgen, alleen dient u dan wel via iDEAL te betalen, en u krijgt geen geld retour als u onverhoopt niet zou komen.
  • U logt in, de klok gaat teruglopen, u heeft dus 15 minuten de tijd om de procedure af te ronden.
  • Ga akkoord met de algemene voorwaarden.
  • U kunt kiezen voor iDEAL of 'Betalen aan de kassa'. Als u voor iDEAL kiest, dan is uw plaats gegarandeerd. Neem dan uw E-ticket mee naar ons Filmhuis, dat wordt gescand bij de zaal.
    Bent u onverwacht verhinderd, en meldt u dat uiterlijk 24 uur van tevoren via onze mail, dan krijgt u een vrijkaart van het Filmhuis.
    U kunt zelf al betaalde reserveringen niet meer annuleren.
  • Kiest u voor 'Betalen aan de kassa', dan dient u 15 minuten voor aanvang van de voorstelling uw kaartjes op te halen.
  • U krijgt altijd een bevestigingsmail, als u die niet heeft ontvangen, dan is waarschijnlijk de reservering niet goed gelukt.