Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Reserveren

Voor ons is het belangrijk te weten hoeveel bezoekers er ongeveer komen bij een voorstelling.
Wanneer er veel bezoekers komen, moet de tribune uitgezet worden: daar zijn meer vrijwilligers voor nodig.

Het kaartverkoopsysteem is primair ingericht op de aankoop van de filmtickets, maar natuurlijk blijft reserveren ook mogelijk. Reserveren doe je echter tegen het standaardtarief om dat later in het filmhuis bij de ticketzuil om te zetten tot het tarief dat u gaat betalen. Dit betreft vooral onze vrienden.

Als u reserveert kiest u het aantal kaartjes tegen het eenheidsbedrag van € 7,50 en in de vervolgschermen geeft u aan dat u (als vanouds) wilt ‘betalen aan de kassa’.

Als u meteen wilt kopen (onze voorkeur) dan gaat dat als volgt:

> Zonder korting, u kiest weer het aantal kaartjes en gaat naar het vervolgscherm om daar per iDEAL te betalen.

> Met korting:

1.      U vult de code in van uw kaart. Als u meer codes heeft omdat u meer kaartjes wilt kopen met korting vult u deze ook in.

2.      U kiest het aantal kaartjes dat u wilt kopen. Dit kunnen er nooit meer zijn dan de unieke codes die u heeft ingevuld.

3.      U betaalt met iDEAL.

In alle gevallen krijgt u van ons een reserverings- of aankoopbewijs. Dit neemt u mee naar het Filmhuis (telefoon of print)

Met het reserveringsbewijs gaat u naar onze ticketzuil en kunt u betalen. Hier zijn twee mogelijkheden. U wilt korting claimen of u wilt het standaardtarief betalen (€ 7,50).

1.      Geen korting: u betaalt met iDEAL en ontvangt van de gastvrouw of heer uw ticket.

2.      Wel korting: de gastheer of vrouw helpt u bij het kiezen van de code van uw kaart (vriendenpas, cadeaukaart, vrijkaart of medewerkerspas). De prijs wordt vervolgens aangepast en u kunt afrekenen. Ook hier geldt, meer kaartjes met korting vraagt om meer geldige passen. U moet uw pas dus wel bij u hebben.

Als u thuis alles al hebt geregeld en dus ook hebt betaald kunt u meteen doorlopen naar de andere gastvrouw of -heer bij de ingang van de zaal. Na controle van uw kaart kunt u plaats nemen in de zaal.
U hoeft dan dus ook niet meer langs de ticketzuil.