Films

Een half uur voor aanvang van beide voorstellingen is er een inleiding door een van de casemanagers dementie bij De Zorgcirkel.
In ‘De Liefhebbers’ spelen enkele van de beste Nederlandse acteurs mee. We zien onder anderen Jeroen Krabbé, Beppie Melissen, Hadewych Minis, Theo Maassen, Guy Clemens en Jelka van Houten voorbijkomen.
Als Jan Liefhebber op weg naar een fotosessie met zijn familie voor de zoveelste keer verdwaalt, moet hij het zijn kinderen wel vertellen Hij heeft beginnende alzheimer, al een jaar lang. Zijn kinderen Kasper, Jonathan en Maria zijn woedend, waarom heeft hun vader zijn ziekte zo lang verzwegen? De familiecrisis is compleet wanneer Jan zijn euthanasiewens op tafel gooit. Alle kinderen hebben een druk bestaan, en ook hun eigen serieuze zorgen, en deze crisis komt hen niet echt goed uit. Maar wanneer komt slecht nieuws wel goed uit?
Deze familiemozaïekfilm heeft wel heel veel verhaallijntjes, maar het verhaal blijft goed te volgen. Het is vooral het acteerwerk dat de film de moeite waard maakt. En natuurlijk de herkenbaarheid van de problematiek.


Cast & Crew
Jeroen Krabbé, Hadewych Minis, Theo Maassen, Beppie Melissen, Sanne Samina Hanssen, Rebecca de Nooijer, Jelka van Houten, Guy Clemens, Linde van der Storm, Aiko Beemsterboer, Bas Keizer
Regie   Anna van der Heide
Genre    Drama
Lengte    01:36
Jaartal    2020
Bioscoop    21 jan 2020
Kijkwijzer   
  • 12
  • Grof Taalgebruik
  • Drugs


Reserveren

Vrienden Ticket:
-
+
à € 6,00
Normaal:
-
+
à € 7,50
Vrienden Ticket:
-
+
à € 6,00
Normaal:
-
+
à € 7,50
Liefhebbersposter_132195907163886831_big.jpg

  • Liefhebbersbanner_132195907260625277_big.jpg
Bezig met laden