Tangofilm met dansen na op 17 maart.

UN TANGO MÁS vertelt het verhaal over de liefde tussen de twee beroemdste tangodansers in de geschiedenis van deze dans, en het verhaal over hun grote liefde voor de tango. We zien interviews met María Nieves Rego en Juan Carlos Copes, en archiefbeelden.
Na deze documentaire volgt er om 17:00 uur een gratis demonstratie en een workshop door Ben en Joke van Tartwijk. (www.tangoCuerno.nl) 
Daarna van 19:00 tot 22:00 uur een TANGOSALON met DJ Rob van Egmond. De toegangsprijs hiervoor is € 7,00. Meer info op de Facebookpagina van 'Tango in Purmerend'.

Un tango más – German Kral, Duitsland/Argentinië/Italië, 2015, 85’.
UN TANGO MÁS vertelt het verhaal over de liefde tussen de twee beroemdste tangodansers in de geschiedenis van deze dans, en het verhaal over hun grote liefde voor de tango. María Nieves Rego (81 jaar) en Juan Carlos Copes (84 jaar) ontmoetten elkaar toen ze 14 en 17 waren, en ze hebben bijna 50 jaar samen gedanst. In al die jaren hielden ze van elkaar, maar stootten elkaar ook af, ze scheidden diverse keren van elkaar, maar zochten elkaar ook steeds weer op.
In UN TANGO MÁS vertellen María en Juan hun levensverhaal aan een groep jonge tangodansers en choreografen uit Buenos Aires, die de mooiste, aangrijpendste en meest dramatische momenten uit het leven van María en Juan omzetten in prachtige tango-choreografieën. Deze worden fraai in beeld gebracht en vullen de aangrijpende interviews en archiefbeelden aan, waardoor dit een onvergetelijke reis wordt naar het hart van de tango.

Bezig met laden