Maatregelen CORONA.

Corona-maatregelen.

Bezoekers komen alleen naar het Filmhuis als zij geheel klachtenvrij zijn (niet snotteren of hoesten, geen koorts hebben).
Bezoekers moeten vooraf een kaartje kopen met Ideal of tenminste gereserveerd hebben.
Bij 30 reserveringen is de zaal vol.
Bezoekers wordt gevraagd niet eerder dan een kwartier voor aanvang naar het Filmhuis te komen.
Bezoekers komen binnen via de grote deuren van de garderobe. Zij worden één voor één  ontvangen door een medewerker met een aantal vragen betreffende de gezondheid. Voor de vragen gesteld worden moet bezoeker handen desinfecteren.
Daar is een statafel met daarop desinfecterende handspray.
Hierna kan de bezoeker de jas ophangen en doorlopen naar de foyer. De bezoeker die nog niet betaald heeft, kan in de foyer bij de kassa het bestelde kaartje pinnen.
Hierna kan de bezoeker doorlopen naar toilet en/of bar en vandaar naar de zaal. Bij de ingang van de zaal staat de operateur om de kaartjes te scannen en legt uit dat er een aantal stoelen twee aan twee staan voor huisgenoten en los staande stoelen voor wie zonder huisgenoten naar de voorstelling komt.
Films worden voorlopig allemaal zonder pauze gedraaid. Bezoekers wordt verzocht hun eventuele consumptie voor het betreden van de zaal bij de bar te kopen en met pin te betalen, en daarna mee naar binnen te nemen. We vragen hen de kopjes, glazen en flesjes op de tafels in de zaal te laten staan.
Voor bezoekers geldt een strikt één richting verkeer met de klok mee. Entree in het Stamhuis via de ingang aan de kant van de garderobe, dan via de foyer naar de zaal. Linksom naar binnen en rechtsom weer naar buiten zodat je in de garderobe uitkomt. Daar kan de bezoeker de jas oppikken en via foyer en onze gebruikelijke ingang weer naar buiten.
Bij de toiletruimten is een statafel geplaatst met dispenser met desinfecterende gel. Bezoekers wordt gevraagd om na toiletbezoek niet alleen de eigen handen te wassen maar ook de deurknop af te nemen met desinfecterende gel.

Bezig met laden